Eladás Ház, Murau, Steiermark, Ausztria, Am Hammer 1.

Eladás - Cod. 30566

  • Tipus: Ház
  • Terület: 115 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 2

A házhoz tartozó telek 1683 m2, valamint rendelkezik az ingatlan, egy önálló parkolóval, amely 595 m2. A ház mellett melléképületek és garázs is megtalálhatók. Az utolsó felújítás 2016-ban volt. Az épület összes nyílászárója kicserélésre került, valamint homlokzati szigetelést is kapott. A telek végében csordogáló Rantenbach patak hangulatos hátteret biztosít nyáron a kerti grillezés mellé, sőt még egy kb. 15 nm2-es hütte is található a kertben, gyümölcsfákkal körülvéve.
Az épület fűtése teljesen új, radiátoros központi távfűtés, amely biztosítja egy 500 l tárolóval a meleg víz ellátását is a háznak. A fűtés és a meleg víz mobil applikációval vagy egy webes felületen keresztül szabályozható. A hat szoba mellett 2 fürdőszoba és egy különálló wc is megtalálható az épületben.
Murau Kreischberg sípálya 6 km, amely teljesen sík útszakaszon érhető el a háztól! Az épület berendezve kerül meghirdetésre, akár 10 fő elhelyezésére is alkalmas.
A ház befektetésnek is kiváló, hiszen a síelők körében igen kedvelt sípálya Murau-Kreischberg közelében található, jelenleg is egy osztrák cég üzemelteti.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB