Eladás Három hálószobás lakás, Bad Kleinkirchheim, Spittal, Ausztria, strada sankt hoswalder

Eladás - Cod. 29787

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 50 m²
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: 2

Bad Kleinkirchheim, hogy két (2) km-re a kereszteződés pontosan (helyett csendőrség), ami Sant Oswald. A hely nagy, mind a béke, és a kényelem (gyalog járható utat körülbelül 15 perc alatt a Santa Caterina Spa); azoknak, akik szeretik a síelés, az egyik a számos síközpontok szól 250 méterre a bérház.
A lakás a második emeleten egy irigylésre méltó helyzetben: dél / kelet. Ez magában foglalja a nagy teraszon is enni is napozás: mérési m. 5 m. 1.35. Összességében, a lakás csak m. 33. és áll egy előszoba, amelynek eredményeként a fürdőszoba (mosdó, mosógép minden mobil tengeri rétegelt lemez), zuhanyzó, törölköző melegítő is használható a közepes szezonban, mert az általuk egy izzó termosztát. diszkréten nappali, de vak a szabályozási vákuum. majd továbbra is a nappali, amely magában foglalja a konyha olyan magas hűtőszekrény fagyasztó sejt, kerámia főzőlap (elektromos) mikrohullámú sütő és mosogató fehér fragranite támogatásával felület, egy kis medencével és egy normál és mosogatógép. Sarok bútorok eszik hat ember, a mobil TV dekóder megtekintéséhez RAI, a Mediaset és a digitális földi; egy kényelmes kanapé, hogy kivonjuk. Hálószoba franciaággyal alkotják a homlokfal és a hamis fény, ahol találnak szállás gyűjtött 2 + 2 állítható halogén reflektorok, minden csiszolt és matt festett fenyő, köztük két éjjeliszekrény, egy szekrény két ajtóval. A szoba és a nappali / étkező vannak kirakva deszkából csiszolt és fehérített vörösfenyő. Az emeleten van egy vak szoba gardrób szoba egy ágy és két nagy szekrények. Az első a lakás ragaszkodnak parkolóhely tulajdonában minden lakás rendszeresen egymásra és számozott. Belépve az épületbe balra vezet egy szobába használható sí és a csomagtartó szobában. Aztán kilátás lépcsőház kényelmes lépéseket minden bélelt jó szőnyeg és egy jó fa korláttal. Az egész épület fűtése fűtőolaj (centralizált kazán váltotta 2010-ben).
Éves szolgáltatási díjak, amelyeket egyébként nem haladhatja meg az €. 900,00 közé villany, hideg-meleg víz, olaj központi fűtés díja építését, hulladékgyűjtés stb és a rendszergazda áron. Egyedülálló lehetőséget !!!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB